3
5
2
4
e090e2d7676e241ad00c07f123875dff.jpg
3
5
2
4
e090e2d7676e241ad00c07f123875dff.jpg
  • το σχολείο μας

Δελτίο Τύπου

Η καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» στην Ηγουμενίτσα

ΟΜΙΛΙΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ

Τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016, στις 12:30, η Έλενα Ράπτη ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του Βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Βασίλη Γιόγιακα, συμμετείχε ως ομιλήτρια στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης» στην αίθουσα τελετών του 1ο Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας που διοργάνωσε η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηγουμενίτσας κα Χριστίνα Τζέλλου και ο Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου κ. Γιώργος Κύλλας και ευαισθητοποίησε τους μαθητές για το θέμα αυτό.
Το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου προμηθεύτηκε το ενημερωτικό υλικό της καμπάνιας: το DVD της ιστορίας κινουμένων σχεδίων «To Μυστικό της Νίκης», το παιδικό παραμύθι «Η ΚΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ», το έντυπο «Ο Κανόνας των Εσωρούχων» με οδηγίες για γονείς καθώς και το φυλλάδιο «7 τηλεφωνικές γραμμές βοήθειας».
Η Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, είναι μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, μέλος του Δικτύου Κοινοβουλευτικών για τον τερματισμό της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών και συντονίστρια της εκστρατείας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα. Θερμές ευχαριστίες στην κ. Αγγελική Κοντοδήμα, ζωγράφο του σχολείου, που φιλοτέχνησε εικόνες από το υλικό της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» και στον Βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Βασίλη Γιόγιακα για τη θερμή φιλοξενία των εθελοντών της αποστολής της καμπάνιας στην Ηγουμενίτσα.

Θεσσαλονίκη, 10 Φεβρουαρίου 2016

Από το γραφείο τύπου

οι Εκδηλώσεις μας

τα Βιβλία μας

οι Αίθουσές μας!

η Εργασία μας